Micro Whey Native

Micro Whey Native

Native Whey je bioaktivní syrovátkový izolát vyráběný přímou cestou z čerstvého mléka

2337 Kč s DPH

2749 Kč s DPH Sleva 15%

Množství

Příchuť

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Reflex Nutrition

Micro Whey Native Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. Jednou z ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát Native Whey. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu.

Tím se Native Whey naprosto liší od všech standardních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.

Výrobní technologie Native Whey tak zcela nepochybně a jednoznačně vytvořila novou éru a normu kvality pro bioaktivní syrovátkové bílkoviny.

Native Whey tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). Native Whey obsahuje vysoký poměr tzv. sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, Native Whey obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5 % imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek.

Dalšími zajímavými parametry Native Whey je až o 166 % vyšší obsah aminokyseliny cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze "rozpadlé" zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. Native Whey obsahuje také vysoké množství L-leucinu (nejdůležitější BCAA).

Jak je dosaženo takového rozdílu oproti standardním formám WPC/WPI:

Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ("tepelná desinfekce"), následně se "sráží" za pomoci kyselin a sýřidel (změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně "izolována" za pomoci iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci (znehodnocení) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. Native Whey tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!

Srovnání značek:

Micro Whey obsahuje minimálně 88 % bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88 %. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100 % kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.

Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme & LactoSpore:

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.

Garance společnosti Reflex Nutrition:

Díky prvotřídní kvalitě je Natural Whey jedním z nejrespektovanějších proteinový přípravků mezi odbornou veřejností na současném trhu. Je to jediný proteinový produkt, který je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100 % kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025.

vyrobeno ze 100 % obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalechvyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025

Doporučené dávkování:

2 odměrky (cca 30 g) Micro Whey Native rozmíchejte s 300 ml vody nebo mléka pomocí šejkruužívejte 2 - 3 dávky denně

1

Složení:

mléčný CFM syrovátkový izolát, mléčný nativní syrovátkový izolát, aroma, kakaový prášek (pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), betanin (pouze příchuť jahoda), beta karoten (pouze příchuť vanilka a banán), Digezyme (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), umělá sladidla (acesulfam K, sukralóza), emulgátor sójový lecitin, probiotický komplex LactoSpore (Bacillus coagulans),

Informace:

  • produkt vhodný pro sportovce
  • potravina pro zvláštní výživu

*Novinky*

4 Položky

Zobrazit:
Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení