Palatinose Gain 20 Fair Power

Palatinose Gain 20 Fair Power

AKCE

Pokročilý sacharido-proteinovým přípravek určený nejen pro silové sportovce

599 Kč s DPH

749 Kč s DPH Sleva 20%

Množství

Příchuť

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Survival Nutrition Supplements

Palatinose Gain 20 Fair Power je pokročilým sacharido-proteinovým přípravkem určeným pro silové sportovce, kteří usilují o nárůst svalové hmoty a síly, zároveň je ale vhodný i pro všechny sportovce vytrvalostního zaměření, kteří kvůli náročným tréninkovým programům trpí nedostatkem energie či úbytkem váhy.

Palatinose Gain 20 Fair Power obsahuje směs sacharidů (z nich 40 % tvoří pomalu se uvolňující palatinóza), bílkovin (největší podíl syrovátkový koncentrát a micelární kasein), dále pak přídavek volných aminokyselin BCAA (4 % produktu) a také taurinu a L-glycinu. V neposlední řadě produkt obsahuje i komplex trávicích enzymů DigeZyme®.

Díky uvedenému složení, dobré rozpustnosti i chuti je gainer jednou z nejlepších možných voleb na současném českém trhu. Navíc, podíváte-li se na složení, najdete v něm procentuálně uvedené zastoupení všech klíčových složek sacharidů i bílkovin, díky čemuž získáváte absolutní přehled o složení.

Nabízíme ve třech množstevních variantách. Pokud ještě váháte, objednejte vzorek 50 g!

Složení odkryté do detailů:

Podíváte-li se na 99 % doplňků sportovní výživy proteinového nebo sacharidového typu na našem trhu, uvidíte v jejich složení řadu zdrojů bílkovin nebo sacharidů, avšak o tom, kolik kterého je v produktu skutečně obsaženo, nenajdete jedinou řádku. Palatinose Gain 20 Fair Power je v tomto ohledu úplně jiný. Výrobce odkrývá složení jak sacharidové, tak i proteinové složky, přesně tak víte, že např. nejkvalitnější palatinóza tvoří minimálně 40 % sacharidové složky produktu, procentuální zastoupení jsou uvedena i u všech dalších složek. Máte tak absolutní přehled, jaký produkt kupujete a co přesně vám nabízí.

Chuť a rozpustnost:

Palatinose Gain 20 Fair Power je dostupný ve výborné vanilkové a čokoládové příchuti. Doporučené ideální ředění je 50 g (1,5 odměrky) do 300 ml chladné vody. Voda by skutečně měla být chladná, produkt chutná lahodněji. Nejlepší chuti ale dosáhneme při rozmíchání v nízko- nebo polotučném mléce (kdy se díky obsahu trávicích enzymů nemusíte obávat žádných potíží při trávení). Rozmícháním v mléce získáte chuťově lahodný vanilkový šejk nebo skvělé kakao. Nikdy nezapomeňte, že při míchání v šejkru je nutné nejdříve nalít požadované množství vody či mléka, až poté přisypat gainer. Po protřepání se produkt bezproblémově rozpustí. Výjimkou mohou být volné aminokyseliny, ty jsou ve výsledném nápoji rozptýleny a mohou po delším odstátí stoupat k hladině. I proto doporučujeme produkt po přípravě hned vypít, v případě spotřebování po delší době před vypitím opětovně protřepat.

Složky sacharidů:

Sacharidová složka obsahuje nejméně 40 % palatinózy, 27 % maltodextrinu, 26 % dextrózy a 7 % sacharózy, které jsou zvoleny v takových poměrech, aby zásobovaly organismus energií po maximální možnou dobu:

palatinóza (40 %) známá také pod názvem izomaltulóza je moderní pokročilou složkou sacharidových doplňků sportovní výživy, která patří k těm nejlepším, ale i nejdražším; palatinóza se vyznačuje nízkým glykemickým indexem (32) a tedy pomalým štěpením, postupně se vstřebává v tenkém střevě, její stěžejní výhoda je v tom, že nezvyšuje prudce hladinu krevního cukru a produkty na jejím obsahu založené tedy výrazně méně podporují nabírání nežádoucích tukových zásobmaltodextrin (27 %) se postupně štěpí v tenkém střevě na jednotlivé molekuly glukózy, které se plynule vstřebávají a zajišťují poměrně stabilní zvýšení hladiny krevního cukru; maltodextrin se zpracovává rychleji než (ve větší míře zastoupená a výše uvedená) palatinóza, naopak je pomalejší (resp. dlouhodoběji držící zvýšenou hladinu krevního cukru) než níže uvedená sacharóza a dextrózasacharóza (7 %) se skládá z jedné molekuly glukózy a jedné molekuly fruktózy, významně zvyšuje hladinu glukózy v krevní plazmě (má vysoký glykemický index) a má významný vliv na vylučování inzulínu; obsah vysokého množství sacharózy v produktech sportovní výživy je nežádoucí, naopak malé množství (zde pouze 7 % sacharidové složky) vhodně doplňuje plynulost uvolňování do krevního oběhudextróza (26 %) neboli D-glukóza je základním a nejrychlejším zdrojem energie pro všechny tělesné tkáně; energie z glukózy je pro člověka využitelná prakticky okamžitě po podání, glukóza má významný vliv na rychlé vylučování inzulínu (glykemický index 100)

Doporučené dávkování:

doporučená denní dávka je 2x denně 50 g (cca 1,5 odměrky) do 300 ml chladné vody nebo mlékaprvní dávku je možné použít např. v průběhu dopoledne, druhou např. po tréninku.

složení 2

s

Složení:

Výše uvedený textový popis produktu s rozepsaným zastoupením jednotlivých složek popisuje vanilkovou příchuť gaineru. Čokoládová příchuť má u některých složek o jednotky procent jiná množství (např. klíčové palatinózy dokonce o 2 % více), viz kompletní rozpis složení uvedený níže.

pro příchuť vanilka: směs sacharidů (40 % isomaltulóza – palatinóza, 27 % maltodextrin, 26 % dextróza, 7 % sacharóza), směs bílkovin (29 % syrovátkový proteinový koncentrát – WPC, 27 % micelární kasein, 23 % hydrolyzát kolagenu, 18 % mléčný proteinový koncentrát, 3 % syrovátkový proteinový izolát – WPI), L-leucin, L-isoleucin, L-valin, taurin, L-glycin, aroma vanilka, xanthanová guma, sukralóza, komplex enzymů DigeZyme®
pro příchuť čokoláda: směs sacharidů (42 % isomaltulóza – palatinóza, 28 % maltodextrin, 23 % dextróza, 7 % sacharóza), směs bílkovin (29 % syrovátkový proteinový koncentrát – WPC, 27 % micelární kasein, 23 % hydrolyzát kolagenu, 18 % mléčný proteinový koncentrát, 3 % syrovátkový proteinový izolát – WPI), L-leucin, L-isoleucin, L-valin, taurin, L-glycin, přírodní barvivo kakaový prášek, aroma čokoláda, xanthanová guma, přírodní barvivo karamelový prášek, sukralóza, komplex enzymů DigeZyme®

*Novinky*

4 Položky

Zobrazit:
Tato stránka používá cookies. Vice info

Přihlášení